De kracht van de natuur

De kracht van jouw natuur

De kracht van aanraken

De kracht van je handen


Terug naar onze natuur

 

Welkom! Speel je mee? Speel je mee in deze bijzondere speeltuin die 'Het leven op Aarde' heet? 

Het is een boeiende reis. Een reis waarin we allerlei ervaringen mogen beleven, vanaf het eerste moment (en waarschijnlijk al voor-) dat we hier aankomen. We hebben elk onze verhalen, verhalen met allerlei anekdotes, herinneringen, specifieke gebeurtenissen en momenten van vallen en weer opstaan. 

Het is een reis waarbij we allemaal eenzelfde grote wens hebben: verbinden met elkaar en verbonden samen-leven in harmonie. 

Waarom gaat dat dan zo moeilijk? Waarom dan zoveel grote en kleine oorlogen, drama en conflicten? Waarom zelfs oorlogen in ons eigen lichaam?

Omdat we allemaal onze eigen verhalen hebben en onze eigen kleine en grote trauma's. Omdat we allemaal patronen ontwikkelden om die verhalen en die trauma's te overleven. En zelfs wanneer we ons daar bewust van worden, is het nog niet altijd evident om deze patronen in beweging te brengen en te veranderen. Tegelijkertijd zit net daar de sleutel. Want wie zou je zijn zonder jouw verhaal? Ben je er klaar voor om te gaan stralen vanuit je natuur? Om jouw innerlijke krachten aan te spreken? Om beweging te brengen in je patronen en uit je kooi te stappen, het echte leven in? 

 

Welkom, mijn naam is Tine. Uiteraard heb ik ook mijn verhalen en maak ik er elke dag nog nieuwe. Sommige verhalen kregen een 'titel', zoals 'CVS', 'afwijzing' en 'zelf-sabotage' en daarnaast ook 'de liefde van mijn leven', 'mama van drie kids', 'de ideale job' en 'genieten van de natuur'. Sommige verhalen worden gewoon eens verteld, andere worden voor de zoveelste keer en vaak ongewild nog maar eens herbeleefd. Nee, ik ben geen super-vrouw die nooit meer drama creëert of enkel vanuit pure onvoorwaardelijke liefde kan reageren. Ja, ik ben wel een super-vrouw die elke dag opnieuw een nieuwe start wil maken, graag experimenteert, leert en groeit. Ja, ik ben een super-vrouw die weet en ervaart dat we super krachtige wezens zijn die in staat zijn om ons leven te helen. Ook ik ken het donker. Zonder donker, geen licht. Het licht ontstaat vanuit het donker, elk jaar opnieuw en elke dag opnieuw. Door meer licht te brengen in ons leven, wordt het donker minder beangstigend en minder zwaar. 

Ben jij klaar voor meer licht in je leven? Want ja, ook jij bent een super-vrouw of super-man. Ook jij hebt de kracht in jou om je lichaam en leven te helen, te groeien en te bewegen naar het licht. Ook jij hebt de kracht om meer en meer te leven met en vanuit jouw natuur.

Ben je er klaar voor? Ik sta je graag bij op jouw ontdekkingstocht en kijk er naar uit om jou te ont-moeten. 

 

P.S. Het leven toont me de weg en op die weg kwam ik al heel veel bijzondere mensen, cursussen, workshops, opleidingen en boeken tegen waarvoor ik immens dankbaar ben. Ik vind het heerlijk om nieuwe tools te leren kennen, om alles samen te brengen en van daaruit te creëren en te begeleiden. Vanuit mezelf, vanuit mijn natuur. Want uiteindelijk zit het allemaal gewoon in ons. Ben je nieuwsgierig naar mijn expertise, de vormingen en opleidingen die ik tot nog toe volgde? Hier vind je een overzicht.