'Welke dag is het?' vroeg Poeh.

'Het is vandaag', piepte Knorretje.

'Mijn lievelingsdag', zei Poeh.

ONLINE WORKSHOP 'VERSTERK JE IMMUUNSYSTEEM'

Woensdag 30 december van 19u tot 21u

In de media horen we vooral dat het in deze tijd nodig is om een mondmasker te dragen en afstand te houden. Nochtans is het minstens even belangrijk, zoniet belangrijker om je immuunsysteem te versterken. 

De ZACHTE KRACHT van onze HANDEN is voor velen ongekend. Toch leggen we vaak spontaan onze handen op bepaalde plekken van ons lichaam bij ongemak, vermoeidheid en pijn. En laat nu net het gericht plaatsen van onze handen zeer doeltreffend zijn om ENERGIE te laten stromen en onder andere ons IMMUUNSYSTEEM te versterken of HERSTEL te bevorderen bij ziekte.

Jin Shin Jyutsu en qigong bieden daarvoor eenvoudige zelfhulp-oefeningen, specifiek gericht op het versterken van ons immuunsysteem. Van alle aangeleerde zelfhulp, krijg je ook een handout, zodat je de oefeningen simpelweg in je dagelijks leven kan inbouwen.

Deze simpele oefeningen maken écht het verschil waardoor je tevens het gevoel krijgt dat je niet langer een speelbal bent van wat er rondom jou gebeurt. En meer nog, deze oefeningen maken zelfs het verschil wanneer je al ziektesymptomen ervaart. 

 

Nodig voor deze workshop: een matje of bed in de buurt van je computer om de oefeningen ook liggend te kunnen doen. 

Prijs workshop: € 25 - herhaling € 15

Inschrijven kan via onderstaand formulier. Inschrijving is compleet na betaling van € 25/€ 15 op rekeningnummer BE92 7360 7163 0423. 

ONLINE REEKS 'JIN SHIN JYUTSU ZELFHULP, EEN LEVENSKUNST'

Op woensdagen 13 en 27 januari, 10 en 24 februari en 10 maart 2021, telkens van 19u30 tot 21u

Ervaar diepe rust en breng harmonie en kracht in je lichaam en geest dankzij de zachtheid van je handen. 

Gedurende 5 woensdagavonden ervaar je de bijzondere kracht van Jin Shin Jyutsu zelfhulp. Door onze handen gericht en achtereenvolgens op bepaalde plaatsen van ons lichaam te leggen, heffen we blokkades op en brengen we harmonie en balans in onze lichaamsenergie. 

Jin Shin Jyutsu wordt als 'kunst' bestempeld en het is echt een eenvoudige en zachte kunst waarbij je (weer) voeling krijgt met je eigen lichaam en lichaamsenergie en deze tevens herstelt. Zin in harmonie, innerlijke rust en je energierijk en gelukkig voelen? Ja geef jezelf dit bijzondere cadeau en doe mee!

Na deze 5 avonden heb je een basis aan zelfhulp Jin Shin Jyutsu. Van alle toegepaste zelfhulp krijg je ook een duidelijke handout zodat je dit alles gemakkelijk kan integreren in je dagelijks leven. Want het grote voordeel van onze handen is dat we ze altijd bij hebben, waar we ook gaan. 

 

Nodig voor deze workshop: een matje of bed in de buurt van je computer om de oefeningen ook liggend te kunnen doen. 

Prijs reeks: € 85 - € 80 indien eerdere deelname aan de workshop 'versterk je immuunsysteem'

Inschrijven kan via onderstaand formulier. Inschrijving is compleet na betaling van € 85/€ 80  op rekeningnummer BE92 7360 7163 0423. 

 

OPLEIDING 'VERBINDEND COACHEN'

Deze 5-daagse opleiding geef ik in het voorjaar 2021 in Tienen-Bost (dinsdagen 16 en 30 maart, 20 april en 4 en 18 mei). Ze wordt aangeboden als specialisatie binnen de Integratieve Reflexologie, maar staat open voor iedereen die zich het coachen vanuit verbinding eigen wil maken. Meer info vind je op www.integratievereflexologie.be.