ZIJ GINGEN JE VOOR... EN DIT VONDEN ZE ERVAN...

"Ik heb de begeleiding als heel positief ervaren. Tine voelde mij goed aan en wist de juiste vragen te stellen op het juiste moment. Ik ben onder de indruk van het traject en het resultaat op zo'n korte tijd."

(loopbaancoaching in de natuur)

Linda De Backer

 

"Het loopbaantraject bij Tine zorgde ervoor dat ik beetje bij beetje herboren werd voor morgen, overmorgen,... Tine is een aangename coach, luisterend, lief, met een kalme stem en heel goede werkmethodes."

(coaching, natuurcoaching en loopbaancoaching)

Robert Jipa

"Tijdens de begeleiding ben ik dichter bij mezelf gekomen en kreeg ik nieuwe inzichten waarom ik een job graag of niet graag doe."

(online loopbaancoaching)

Ellen Roosens

 

"Ik vond de begeleiding aanmoedigend, inspirerend en er werd rekening gehouden met mijn hele 'zijn'. Het vriendelijke en positieve geloof van Tine zorgde voor moed en zelfvertrouwen op een moeilijk moment. Dit vond ik heel belangrijk. De impact van deze begeleiding gaat zeker voelbaar zijn." 

(loopbaancoaching)

anoniem

"Het korte traject was een mentale rollercoaster waarbij ik in de eerste sessie vooral mezelf tegenkwam en oude “wonden” leerde accepteren. Ik ben een sterke persoonlijkheid en de volgende sessies hebben me vooral nog versterkt in “geloven” in mezelf en mijn opties. 

Ik heb geen antwoord op mijn vraag maar ik ben wel gerustgesteld. Ik heb gemoedsrust gekregen dat alle keuzes mogelijk zijn. De impact op mijn loopbaan en loopbaangeluk is nu nog niet direct duidelijk, maar ik verwacht dat die er zeker zal zijn. Ik doe zeker nog een beroep op Tine in de toekomst. "

(loopbaancoaching, deels in de natuur)

anoniem

"Helder nu wat ik moet doen. Sterker om de stap te zetten, vertrouwen dat het goed komt. Nieuwe opdracht duidelijker omschreven.

Tine is uitstekend in haar vak. Verhelderende oefeningen in natuur. Goede luisteraar, stelt pertinente vragen. Volledig aanwezig."

(Loopbaancoaching in de natuur)

Marian Bevernage

 

 

"Ik kan nu op een andere en meer duidelijke manier kijken naar welke kwaliteiten ik heb en wat ik nodig heb in een job. Tine paste zich aan aan mijn tempo, noden en gaf antwoorden op de vragen die ik had. Easy-going, maar toch uitdagend. Deze vorm van loopbaanbegeleiding is ideaal voor mensen die al lang vastzitten in een spiraal van verkeerd denken en op een andere manier loopbaancoaching willen volgen dan de 'gewone' loopbaanbegeleiding."

(loopbaancoaching, deels in de natuur) 

Leslie Godau

Ik kon een diepe ontspanning ervaren dankzij de warme aanrakingen van Tine in de Jin Shin Jyutsu. Het gaf me het gevoel een baby te zijn, gekoesterd in moeder Aardes schoot... Tine bood veiligheid en vertrouwen zodat ik me helemaal kon overlaten aan haar kunde. I love what you do, Tine!

(Jin Shin Jyutsu)

Lies de Landtsheer