OPSTELLINGEN IN DE NATUUR - UIT JE HOOFD, IN JE LIJF

Maandelijks in het bos, met telkens een ander thema. 

Volgende data:

  • Vrijdag 12 juli van 19u tot 21u: Thema 'loslaten'
  • Zaterdag 31 augustus van 10u tot 12u: Thema 'Hoe omgaan met belemmerende overtuigingen?'
  • Zaterdag 5 oktober van 10u-12u: Thema 'Schuldgevoelens, wat doe je ermee?'

Bijdrage: € 35

Plaats: Hallerbos - exacte locatie per workshop wordt vooraf doorgegeven

Inschrijven kan hier

Uit je hoofd, in je lijf, is de essentie van al deze workshops. Het gaat om aarding, veiligheid en verbinding (in de eerste plaats met jezelf), waarbij emoties worden gevoeld, inzichten worden gekregen en beweging ontstaat.  

Elke workshop behandelt een ander thema dat in kleine groep wordt verkend. We starten met verbinding en wat achtergrondinfo rond het specifieke thema. Vervolgens word je uitgenodigd om individueel aan de slag te gaan met een begeleide oefening. Op die manier maak je je eigen opstelling in en met de natuur. Anders dan bij een familieopstelling representeer je niet voor elkaar. Hierdoor heb je de vrijheid om je volledig op jezelf en op jouw proces te richten. Je zal ervaren dat de natuur jou precies datgene voorziet dat past binnen jouw opstelling. We eindigen opnieuw met een groepsmoment. Delen in groep kan en hoeft niet. 

Iedereen is welkom, of je al bekend bent met opstellingen of niet. Twijfel je of dit iets voor jou is? Contacteer me gerust zodat we het samen kunnen bekijken.