ONTDEK JE KRACHT: BURN-OUT EN CVS/FIBROMYALGIE ALS OPSTAP NAAR EEN SPRANKELEND LEVEN

Kreeg je de diagnose burn-out, CVS en/of fibromyalgie of vermoed je dat je hier naartoe gaat? Gedurende 5 dinsdagvoormiddagen gaan we met een kleine groep op innerlijke reis. Want burn-out, CVS of fibromyalgie hoeft geen eindpunt te zijn. Laat het een beginpunt zijn van je nieuwe weg, jouw eigen weg. Onze reis samen omvat een algemene omkadering met veel speelse oefeningen op jouw tempo, aangevuld met Jin Shin Jyutsu zelfhulp en qigong. 

5 dinsdagvoormiddagen: 10/5, 17/5, 24/5, 31/5 en 7/6/2022 (telkens van 10u-12u30 - welkom vanaf 9u30)

+ 1 individuele sessie van 1 uur naar keuze (lichaamsbehandeling JSJ of psychozone harmonisering of coaching)

+ mogelijkheid om mee in te stappen in WhatsApp groep gedurende het hele traject

Bijdrage: € 195

 

Wat breng je mee? Een matje, een dekentje

Min. 2, max. 6 deelnemers

Waar? Praktijk te Alsemberg

 

Eckhart Tolle begint zijn boek ‘De kracht van het nu’ met het verhaal van een man die bedelend op een kist zit. Wanneer voorbijgangers vragen wat er in de kist zit, antwoordt de man dat hij dat niet weet, dat hij deze nog nooit heeft open gemaakt. Pas na lang aandringen opent de man de kist, die vol goudstukken blijkt te zitten. Zo gaat het heel vaak. We kennen de inhoud van onze eigen kist niet, onze krachten en sterktes, onze prachtige eigenschappen. En al helemaal niet wanneer we afstevenen op een burn-out of erin belanden. Of wanneer we de diagnose ‘CVS’ of ‘Fybromyalgie’ krijgen. Dan worden we immers meegesleurd in een draaikolk richting de diepte. We belanden in de dieperik, oftewel in onze dieper-ik. Een uitnodiging om onze diepere ik te ontmoeten, te verwelkomen en te omarmen. De eerste stap in het hele proces is aanvaarding. Pas dan is werkelijke heling mogelijk. Vanuit de aanvaarding en de diepe stilte in jezelf, kan je groeien en bloeien en het leven gaan leiden dat werkelijk voor jou bedoeld is. En terwijl je steeds dichter  bij je kern komt, oude patronen kan loslaten en vanuit je eigen waarden kan gaan leven, nemen symptomen af en verdwijnen ze.

Deze 5 voormiddagen zijn opgevat als een groeiproces. Een proces om het contact met je lichaam te herstellen en te versterken en tegelijkertijd je eigen schatkist te verkennen. De kleine groep zorgt ervoor dat je op een veilige manier ook van elkaar kan leren, bepaalde zaken kan (h)erkennen en inzichten kan opdoen. De individuele sessie plan je naar keuze voor, tijdens of na het traject en zorgt ervoor dat je ook een moment helemaal voor jezelf krijgt. Een moment om te verdiepen of persoonlijke vragen te stellen. Je kiest daarbij zelf of je het liefst een helende lichaamsbehandeling ontvangt of een individuele coachingsessie. 

Tenslotte kan je ook mee instappen in een WhatsApp groep. De informatie in deze groep bouwt verder op de inhoud van de workshops. Het is een geleide groep waarbij er wordt op toegezien dat alles wat gedeeld wordt veilig en opbouwend is, met als doel elkaar te ondersteunen en te inspireren.

 

Komen aan bod tijdens de workshops:

 • Meditatie en zelfhulp Jin Shin Jyutsu
 • Energetisch spelen vanuit Zhineng Qigong
 • Het belang en het effect van aanvaarding – aanvaarden, hoe doe ik dat?
 • Wat is stress en hoe herken ik stress? Wat doet stress met mijn lichaam?
 • Hoe en waar vind ik stilte in mezelf?
 • Zijn mijn gedachten waar? En hoe herken ik een ware gedachte?
 • Hoe kan ik belemmerende gedachten en patronen ombuigen naar ondersteunende gedachten en patronen?
 • Waar richt ik mijn aandacht op? Wat wil ik écht?
 • Waar ga ik van stralen en wat geeft mij energie?
 • Ken ik mijn talenten?
 • Is alles wat ik opneem ook werkelijk mijn verantwoordelijkheid?

 

Dank zij alle inzichten, een andere manier van kijken, het vernieuwde contact met je lichaam en de koffer aan tools en oefeningen die je meekrijgt, start jouw groei en vooruitgang al tijdens deze workshop-reeks en neem je ze mee de toekomst in.

 

Inschrijven voor deze workshop-reeks kan hier. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via mail of telefoon