OPLEIDING 'VERBINDEND COACHEN'

De opleiding Verbindend Coachen wordt aangeboden als specialisatie binnen de Integratieve Reflexologie en staat open voor professionals en professionals-in-opleiding (reflexologen, Jin Shin Jyutsu practitioners, shiatsu practitioners, acupuncturisten, tuina practitioners, masseurs, coaches en therapeuten, enz...) die zich het verbindend coachen eigen willen maken. 

 

Nieuwe data omtrent de eerstvolgende 6-daagse opleiding volgen weldra.

 

In deze opleiding leer je jezelf in de eerste plaats centeren en verbinden om van daaruit begeleiding te kunnen bieden. We gaan na in hoeverre we – als we eerlijk zijn tegen onszelf – elkaar kunnen zien als volledig in de eenheid, terwijl we dromen van de afscheiding. En we streven ernaar om – naast onszelf – ook elke cliënt te zien als helemaal oké, precies zoals hij of zij nu is.

 

Komen in de opleiding aan bod:
- De basisinstelling als coach: hoe zorg je voor de nodige resonantie terwijl je jezelf ook behoedt voor ‘opslorping’. 
- Durven kijken naar jezelf: elke cliënt brengt ook een verhaal voor jou.
- Ons mensbeeld: eenheid en afscheiding en de basishouding als coach
- Het PAVA-bewustzijnsmodel van Joost Vanhove
- Het belang om de inzichten vanuit de cliënt zelf te laten komen
- Helder waarnemen
- Acceptatie van emoties en situaties
- De kracht van vergeving
- Eerste hulp bij ergernis
- Doelstellingen, waarden en overtuigingen
- Je pauzeknop kennen en gebruiken
- De eindverantwoordelijkheid voor leven en geluk

De opleiding is opgebouwd met heel veel praktische oefeningen om de aangereikte theorie zoveel mogelijk zelf te kunnen ervaren en uit te testen. Oefening zorgt er ook voor dat je de aangeboden handvaten vanzelf kan integreren in je behandelingen én in je dagelijks leven.

Coachen van anderen begint bij het coachen van jezelf. Deze opleiding biedt dus tevens een krachtige bron voor persoonlijke groei en heling. Door zelf te groeien, kan je anderen beter helpen groeien. En door anderen te helpen groeien, groei je zelf mee.
 

 

Inschrijven voor deze opleiding kan weldra terug. Heb je vragen betreffende de opleiding? Of krijg je graag een online voorproefje alvorens te beslissen? Neem dan gerust contact op via mail of telefoon

En wat vonden eerdere cursisten ervan?