ONTDEK JE HUMAN DESIGN TYPE

Vrijdag 1 december van 19u30 tot 21u30 

Bijdrage: € 25

Plaats: Sesoon, Alsembergsesteenweg 540, 1653 Dworp

Inschrijven doe je rechtstreeks bij Sesoon via deze link (www.sesoon.be)

Human Design is een systeem dat elementen combineert van astrologie, de I Tjing, het chakrasysteem, de Kabbala en de genetica om inzicht te bieden in je innerlijke aard, je manieren om beslissingen te nemen en je levenspad. Het maakt gebruik van je geboortedatum, -plaats en -uur en helpt je om jezelf beter te begrijpen en te gaan leven in overeenstemming met wie jij bent, met jouw blauwdruk. 

Het kennen van jouw eigen Human Design helpt je om te omarmen wat jou uniek maakt en tegelijkertijd biedt het inzicht in de conditioneringen die jou beperken. Human Design is nooit een excuus om iets niet te kunnen of te doen, integendeel, het helpt jou om net de weg te kunnen bewandelen die jij daarvoor nodig hebt. 

Tijdens deze workshop maak je kennis met de basis van de Human Design:

  • de verschillende types met elk hun eigen strategie
  • de verschillende autoriteiten met de bijhorende manieren om beslissingen te nemen

We vertrekken vanuit ieders eigen Human Design. Daarvoor heb je enkel je geboorteplaats, -datum en -uur nodig. Je exacte geboorte-uur kan je opvragen bij de stad/gemeente waar je geboren bent of waar je nu woont. De workshop is naast informatief ook interactief en praktisch, zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten en een praktische leidraad om jouw mooiste leven te gaan leven. 

Bij de inschrijving wordt gevraagd om je geboortegegevens door te geven. Kan je deze niet volledig achterhalen, neem dan even contact met me op.